Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
21.05.2008 17:39 - 5 съвета как да намериш любовта
Автор: djifashion Категория: Забавление   
Прочетен: 249 Коментари: 0 Гласове:
0




Животът може да е дяволски несправедлив! Навсякъде виждаш целуващи се двойки, а ти си сам... Понякога наистина е трудно, когато си нямаш приятел или приятелка. БРАВО и TeenProblem.net ще ти покажат как да промениш това...

Не си създавай прекалено високи очаквания!
Отговори честно: за какъв човек мечтаеш? За някой, който е мил като ангелче, но и забавен? Някой, който има прекрасен характер, но и изглежда добре? Ако вече си изградил в главата си образа на мечтания принц или принцеса, не е чудно, че все още си сам. С подобни завишени очаквания пропускаш много подходящи хора, затова се събуди и се огледай внимателно. Но не се оставяй да те заблудят! Дори в компанията ти да е суперважно, някой да носи маркови дрешки, да пуши и да пие, ако решиш да избираш по тези критерии, най-вероятно ще се разочароваш. Обикновено е много по-истинско с хората, които на външен вид не изглеждат толкова перфектни.  

Преодолей страха! 
Стесняваш се да заговориш някой, който ти харесва? Вечното ти изчервяването те докарва до лудост? Всъщност не е важно да си чак толкова отворен, за да заговориш някого. Помисли си, че нямаш нищо за губене, само можеш да спечелиш... Може би е добре като начало да „потренираш“ с хора, които не означават нищо за теб. Например в магазина, в ресторанта или дори на улицата – попитай за посоката, за часа, за дребни монети. Ще видиш, че реакциите на хората към теб са много по-приятелски, отколкото си мислиш. Когато се убедиш в това и добиеш увереност, можеш да опиташ с някой, когото наистина харесваш.

Потърси нови контакти!
Ако си стоиш непрекъснато вкъщи и чакаш някой да позвъни на вратата ти, трудно ще откриеш нови приятели, да не говорим за голямата любов. Затова основното, което трябва да направиш, е да се постараеш да разшириш своя приятелски кръг. Най-лесно би било да започнеш да посещаваш места, където хората на твоята възраст правят нещо заедно – можеш да се запишеш на курсове по танци, да участваш в някоя театрална група или да отидеш на лагер с целия клас. Това е най-лесният начин да откриеш хора, които споделят твоите интереси! При това е важно да си дадеш сметка за своите силни страни – това ще те направи много по-самоуверен и атрактивен.Скъсай окончателно със самотата!
Колкото и тъжен да се чувстваш понякога, има моменти, в които самотата се оказва доста по-удобна, нали? Защото тъгата и хленченето всъщност са много по-лесни от това активно да се опиташ да спечелиш някого. При търсенето на приятел разочарованията са много по-чести от късмета. И когато се случи да се разочароваш, е нормално да ти се прииска да се скриеш дълбоко в черупката си. Но идва момент, в който трябва да излезеш и отново да се отправиш в търсене на подходящия човек. За да успееш, е важно преди всичко едно – бъди себе си. Не се влияй непрекъснато от мнението на другите, а казвай какво мислиш, без да се притесняваш. Това винаги се оценява.

Подобри излъчването си!
Симпатията или антипатията между двама души се усеща още след първите няколко секунди. Повечето от нас вече са се научили да възприемат и оценяват куп сигнали, които изпраща човекът отсреща. При това външният вид и облеклото съвсем не са определящи. Много по-важно е общото излъчване. А ти можеш да направиш много за своето. Застани пред огледалото и се опитай да изразиш различни настроения – смей се, бъди тъжен или сериозен. Ако например главата и раменете ти са приведени надолу, когато се смееш, това означава  ниско самочувствие. Повдигни брадичката и се изправи – по-добре е, нали? И най-важното – научи се да харесваш себе си!

 

 



Тагове:   как,   намериш,


Гласувай:
0



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: djifashion
Категория: Други
Прочетен: 11066
Постинги: 11
Коментари: 3
Гласове: 35
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930